ORAR:
L - V: 09.00 - 21.30
Sambata - Duminica: 10.00 -21.30

Uramaki

Uramaki

Uramaki este acea varietate de sushi in care orezul se afla pe dinafara si nu pe interiorul rolei, asa cum este in mod obisnuit. Cunoscatorii numesc Uramaki-ul "rola intoarsa pe dos". Cand pregateste Uramaki-ul, OChef intinde un strat de orez pe un covor de sushi, apasa peste el usor un strat de nori, dupa care aplica umplutura la un capat. 


In mod normal el foloseste de la una la trei tipuri de umpluturi pentru a nu-l face prea mare. Dupa aceasta nori-ul, umplutura si orezul sunt rulate astfel incat umplutura se afla inauntru si orezul ajunge la exterior. Unii bucatari prefera sa ruleze Uramaki-ul in icre, seminte de susan sau alte garnituri pentru a-l face mai divers, mai colorat. 

 

 * Pretul produsului la toate preparatele sushi include wasabi, soya si ghimbir.